Χρονολόγιο / Δραστηριότητα

1997 – Συμμετοχή στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηαίνου.

1998 – 1ος Έπαινος στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου.

1999 – 1ο Βραβείο στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο στη Λευκωσία.

1999 - Τα έργα "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" και «Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου» συμμετείχαν στην έκθεση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου «10 Χρόνια Αρχιτεκτονικοί Διαγωνισμοί - Η Αλλαγή στο Κυπριακό Τοπίο 1989 - 1999» στην πύλη Αμμοχώστου στην Λευκωσία.

1999 - Διάλεξη/Παρουσίαση του έργου «Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο», στην τελετή απονομής βραβείων του σχετικού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, στην Λευκωσία.

2000 - Τα έργα "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" και «Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου» συμμετείχαν στην έκθεση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου «10 Χρόνια Αρχιτεκτονικοί Διαγωνισμοί - Η Αλλαγή στο Κυπριακό Τοπίο 1989 - 1999» στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

2000 - Διάλεξη/Παρουσίαση του έργου Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο, σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στη Λευκωσία.

2001 -  Αποπεράτωση του έργου "Κατοικία στην οδό Αριστοκύπρου" στη Λευκωσία.

2001 - Διάλεξη με τίτλο: «Αθλητισμός και Περιβάλλον», σε Εργαστήρι που διοργάνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), στη Λευκωσία, όπου και παρουσιάστηκε το έργο «Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο» και μέσω αυτού οι σκέψεις του γραφείου για την σχέση της Αρχιτεκτονικής με τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον.

2006 -  Αποπεράτωση του έργου "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" στη Λευκωσία.

2006 - Ανάδειξη μας ως «Πρόσωπα της Χρονιάς» για το 2006, από την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» (Ο Φιλελεύθερος της Κυριακής, 31 Δεκεμβρίου 2006).

2007 - Συνέντευξη στο περιοδικό «OMIKRON» (τεύχος 130 – Ιανουάριος 2007), του δημοσιογραφικού οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος Λτδ».

2007 -  Αποπεράτωση του έργου "Κατοικία στην οδό Χαλκίδος" στη Λάρνακα.

2007 – Το έργο «Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο» εκπροσώπησε την Κύπρο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία για τη Σύγχρονη Αρχιτεκτονική Mies van der Rohe 2007.

2007 – Το έργο «Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο» επιλέχθηκε στο shortlist των Κρατικών Βραβείων Αρχιτεκτονικής 2007 και συμμετείχε στην σχετική έκθεση στην Πύλη Αμμοχώστου.

2008 – Συμμετοχή στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στις Αλυκές Λάρνακας.

2008 -  Αποπεράτωση του έργου "Κατοικία στην οδό Μαυροκορδάτου" στη Λάρνακα.

2009 - Παρουσίαση του γραφείου στην ετήσια συλλεκτική έκδοση βιβλιοθήκης του περιοδικού «ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ – 20 χρόνια Best of the Best» (τεύχος 155 – Φεβρουάριος 2009), του δημοσιογραφικού οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος Λτδ».

2009 - Το έργο "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" κέρδισε το Βραβείο της Διεθνούς Αρχιτεκτονικής Κοινότητας, "World Architecture Community Award", ως ένα από τα 10 έργα που επιλέχθηκαν δημοκρατικά μέσω των αξιολογήσεων των μελών της κοινότητας.

2009 - Το έργο μας "Κατοικία στην οδό Χαλκίδος" κέρδισε το Βραβείο της Διεθνούς Αρχιτεκτονικής Κοινότητας, "World Architecture Community Award", ως ένα από τα 20 έργα που επιλέχθηκαν από τις ψήφους των Επίτιμων Μελών.

2010 – Το έργο μας "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" συμμετείχε, μετά από πρόσκληση, σε έκθεση του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου της Φερράρα στην Ιταλία για το Διεθνές Βραβείο Αειφόρου Αρχιτεκτονικής (International Sustainable Architecture Price).

2010 - 1ος Έπαινος στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων στη Λευκωσία.

2010 - Το έργο "Κατοικία στην οδό Χαλκίδος" συμμετείχε στα Κρατικά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2010.

2010 - Το έργο "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" συμμετείχε στα Κρατικά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2010.

2010 – Συμμετοχή στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Λύκειο Δασούπολης στη Λευκωσία.

2010 - Συμμετοχή στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την ανέγερση Δημοτικών Γραφείων Λεμεσού.

2010 - Το Έργο "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" επιλέχθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (Hellenic Institute of Architecture) στην 6η BIENNALE ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ και συμμετείχε στην σχετική έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.

2010 - Συμμετοχή του γραφείου και με το έργο "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" στην εκπροσώπηση της Κύπρου στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2010 με θέμα: "Οι άνθρωποι συναντούνται στην Αρχιτεκτονική" (Συναπαντήματα: μια περιπατητική ταινία από τον επιμελητή Χρίστο Χατζηχρίστο/επίκουρο καθηγητή Πανεπιστημίου Κύπρου και τον βοηθό επιμελητή Αιμίλιο Μιχαήλ/αρχιτέκτονα).

2011 - Συνέντευξη στη ειδική ετήσια έκδοση του περιοδικού «ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ –Best Home 2011» (τεύχος 177 – Φεβρουάριος 2011), του δημοσιογραφικού οργανισμού «Ο Φιλελεύθερος Λτδ».

2011 - Ανάδειξη του έργου "Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο" ως το ωραιότερο μοντέρνο κτίριο της Κυπρου, μέσα από διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξήγε η Κίνηση Πολιτών Κύπρου (Urban Cyprus Society).

2011 - Έργα του γραφείου συμμετείχαν σε έκθεση του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων στα πλαίσια του 11ου Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Συνεδρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

2012 – Το έργο «Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων - έπαινος σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό» συμμετείχε στην έκθεση «Πανόραμα Κυπριακής Αρχιτεκτονικής» που διοργάνωσε η Διεθνής Αρχιτεκτονική Επιθεώρηση «ΔΟΜΕΣ» στην Λευκωσία, στη Λεμεσό και στην Αθήνα.

2016 -  Αποπεράτωση του έργου "Μερική αποκατάσταση του Αρχοντικού της Ευανθίας Πιερίδου" στη Λάρνακα.

2016 - Διάλεξη με τίτλο «θέμα πρόγραμμα τόπος», κατόπιν πρόσκλησης, στα πλαίσια του Κύκλου Διαλέξεων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου και παρουσιάστηκαν έργα του γραφείου και μέσω αυτών οι σκέψεις μας για την αρχιτεκτονική.

2017 -  Αποπεράτωση του έργου "Κατοικία σε Αγροτεμάχιο" στο Κίτι, Λάρνακα.

2018 - Διάλεξη με τίτλο «θέμα πρόγραμμα τόπος», κατόπιν πρόσκλησης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με γενικό τίτλο «Αρχιτεκτονικοί Διάλογοι» που διοργανώνει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ), στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου «αίθουσα Ανδρέα Πατσαλίδη», όπου και παρουσιάστηκαν έργα του γραφείου και μέσω αυτών οι σκέψεις μας για την αρχιτεκτονική.

2018 - Διάλεξη με τίτλο «θέμα πρόγραμμα τόπος», κατόπιν πρόσκλησης, στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία, όπου και παρουσιάστηκαν έργα του γραφείου και μέσω αυτών οι σκέψεις μας για την αρχιτεκτονική.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (1ος Έπαινος σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό).

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στις Αλυκές Λάρνακας (Συμμετοχή σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό).

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ (Συμμετοχή σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό)

ΛΥΚΕΙΟ ΔΑΣΟΥΠΟΛΗΣ στη Λευκωσία (Συμμετοχή σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ (1ο Βραβείο σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό).

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ (Λάρνακα, Κύπρος).

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΚΥΠΡΟΥ (Λευκωσία, Κύπρος).

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ (Λάρνακα, Κύπρος).

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (1ος Έπαινος σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό)

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ (Κίτι, Λάρνακα).